Вести

Марковић: Ђиласов пљувачки тандем обара рекорде у вређању Вучића

"Ђиласове ударне песнице и дежурни пљувачки тандем Видојковић - Кулачин, из недеље у недељу обарају сопствене рекорде у вређању председника Вучића, чланова његове породице, многих функционера Владе као и чланова Српске напредне странке", рекао је члан Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик Александар Марковић.

"Тај двојац са кормиларом (Ђиласом) иначе служи да у јавност изнесе све оно сто Ђилас мисли али не жели јавно да каже. Њихове вулгарности, псовке и најмонструозније увреде код сваког пристојног човека изазивају гађење, али упркос томе, медији под контролом Ђиласа и Шолака не налазе за сходно да се, макар, ограде од њихових неподобштина", рекао је Марковић.

"Што се тиче РТС-а који упорно избегава да објави вест о томе да Видојковић, писац у покушају, псује мајку председнику, то довољно говори о стварном стању медија у Србији.  Управо је то пример који показује да у Србији нема апсолутно никакве цензуре већ, напротив, очигледно је да свако ко помисли да је новинар, може да изговори било шта што му падне на памет", поручио је Марковић.

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА