Вести

Марковић: Разоткрити повезаност лидера СзС са највећим криминалцима

Народни посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке Александар Марковић изјавио је да је изузетно важно да се утврде наводне везе криминалаца и лидера Савеза за Србију, јер би јавност тако добила многе одговоре.

Марковић је рекао да је у медијима објављена узнемирујућа информација да је недавно ухапшени Младен Новаковић звани Тоцило, код којег је пронађено 77 килограма кокаина, заправо кум Бошка Обрадовића.

Марковић је питао МУП да ли има сазнања о тим наводима, наводећи да је то важно, јер би јавност могла да добије многе одговоре.

Марковић је такође истакао да медији пишу да Новаковић финансира Савез за Србију.

"Изузетно је важно да се све везе криминалаца и лидера СзС разоткрију, поготово ако имамо у виду случај са Драганом Ђиласем и његовим тадашњим шураком Миланом Дабовићем, који је ухапшен и осуђен на вишегодишњу робију због диловања дроге", рекао је Марковић.

"Сада је коначно свима јасно откуд брутална кампања против многих функционера МУП-а почевши од Небојше Стефановића, преко директора полиције Владимира Ребића, па до полицајца Горана Папића, на кога су се сад окомили", рекао је Марковић.

Наводећи да је Горан Папић руководио хапшењем Дабовића, Марковић је упитао да ли је реч о личној освети и да ли би Ђилас када би дошао на власт почео да се свети и полицајцима који су му писали саобраћајне казне.

"Зато сад имамо свакодневно фабриковање афера и најмонструозније нападе и на председника републике и на Небојшу Стефановића баш да се не би писало о њима и о повезаности Бошка Обрадовића, Ђиласа и осталих са највећим криминалцима", оценио је Марковић.

Марковић се осврнуо и на посету лидера Савеза за Србију Бриселу, рекавши да они "опањкавају своју државу".

 

 

Извор: Танјуг/РТС