Вести

Михајловић: Лажна брига Зеленовића о екологији

Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић рекла је да бивши градоначелник Шапца и председник странке Заједно за Србију Небојша Зеленовић обмањује грађане тврдњама да се било шта у вези са пројектом Јадар ради у тајности и мимо знања грађана.

"Грађани Шапца памте вас по томе што сте, док сте били на власти, делили ваше суграђане на грађане првог и другог реда, остављајући без асфалтираних путева и комуналне инфраструктуре насеља у којима грађани нису гласали за вас. Данас, пошто више нисте на власти у Шапцу, покушавате да се скренете пажњу на себе лажном бригом о екологији, а заправо се бавите ширењем неистина и покушавате да изазовете страх код грађана", рекла је Михајловић.

"Још једном да поновим да ниједна одлука у вези са изградњом рудника не може бити донета пре него што се заврши студија о процени утицаја на животну средину, а кад буду познате све чињенице, грађани ће имати прилику да се о овом пројекту изјасне и на референдуму. Зато узалуд покушавате да застрашите грађане зарад свог рејтинга, јер држава ниједну одлуку неће донети мимо њих", додаје Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг