Вести

Михајловић: Толики степен мржње је необјашњив

Умрлица са ликом Александра Вучића која се појавила на друштвеним мрежама представља врхунац кампање која се скоро два месеца води против председника Србије, истакла је потпредседница Владе Србије и чланица председништва СНС Зорана Михајловић.

- Толики степен мржње, да се изабрани председник Србије ставља на умрлице, до сада није виђена у Србији. Не знам шта је могла бити намера аутора, осим да покуша да легализује насиље у друштву, и то у тренутку док се као друштво још опорављамо од бруталних убистава у центрима за социјални рад чије су жртве били жене и деца - упозорава Михајловићева.

Она истиче да прављење лажних умрлица подсећа на ружну прошлост наше земље, а да Србија данас улази у ред модерних и уређених држава, које се боре против сваког облика насиља.

- Као да све то неком смета и прављењем лажних умрлица жели да се у Србији понови оно што смо видели пре 14 година - каже Михајловићева и додаје да од надлежних органа очекује да открију ко стоји иза најновијих напада на председника Србије.