Вести

Недимовић: Ђиласови кербери свесно вређају председника и породицу

Члан Председништва Српске напредне странке и министар пољопривреде, водопривреде и шумарства Бранислав Недимовић одговорио је Ђиласовим керберима након простачког вређања мајке председника Вучића.

"Не знам зашто се извињавате због грешке, кад знате да нисте урадили ништа што нисте хтели, нити се сада искрено извињавате. Ви сте цивилизована господо, интелектуална елито, просвећени делу народа Србије, апсолутно свесно на најуличарскији начин извређали председника сопствене државе и целу његову породицу представили као легитимну мету за најгору врсту дехуманизације и блаћења", рекао је Недимовић.

Не знам само, пошто сте начитани, из којих књига сте научили да се тако критикује, да се тако даје допринос нормализацији друштва? Јесу ли претње и брутални напади на посланицу СНС-а због истине коју је рекла у тв емисији, ваш пример како треба са младим људима и неистомишљеницима радити? Јасно ми је да је тешко наћи аргумент против стотине километара нових ауто-путева, путева, болница, школа, али то што ваш шеф Драган Ђилас када је био "велики градоначелник" и када са својим "народним канцеларијама" није успео ни једну "народну кухињу" да направи, није крив Вучић.

Крива је, вашег шефа и његових компањона, алавост и бескрупулозна жеља за личним богаћењем која је запечатила судбине хиљаде радника, учитеља, лекара, пољопривредника... Али ви о томе нећете да причате. По вама, Србија само што није постала део ЕУ и групе земаља са врхунским квалитетом живота, али ето дошао Вучић на власт. Дошао је господо јер је свима дозлогрдило гледање како се Србија дели на картеле међу партијским агама.

Срећа, па као и код картела трговаца дрогом и овде је дошло до међусобних ратова којим су се самоуништили ти велики борци за европске вредности. Проблем је то што је од тих борби само она за лични џеп виђена и вођена. Међутим, за њих све то већ знамо, зато и јесу на нивоима статистичких грешака на изборима, па се крију тобожњим бојкотом, не би ли случајно сви видели да је цар го.

На крају, интелектуално елито и просвећени делу Србије, што због своје земље, што због тога што је председника државе изабрала апсолутна већина друштва, истих ваших суграђана, да сте имало нормални, морали би сте то да поштујете.

Макар толико да не користите дивљачки речник и простачке увреде за његову породицу. Нема тог вашег саопштења које ће опрати не овај, него стотине претходних напада, увреда, клетви и претњи упућених пре свега деци председника, његовом брату, а сада и мајци. Док то не схватите, грађани ће вам увек исто одговарати на изборима, али и све мањим рејтинзима ваших "великих емисија".

 

 

 

Извор: Ало