Вести

Недимовић: Јеремић, Тадић, Ђилас и Обрадовић могу видети Белу кућу можда само као туристи, и то кад прође корона

Вуку Јеремићу, човеку заслужном за највећи ударац који је Србија икада добила у борби за Косово, тражећи чувено мишљење Међународног суда на дилетантско питање о проглашеној независности Косова, сада смета оловка којом је потписан споразум који треба да обезбеди милијарде долара инвестиција Србији и пружи шансу бољој будућности наше деце, рекао је члан Председништва Српске напредне странке и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић реагујући на коментаре опозиције у вези са споразумом који су у четвртак у Вашингтону представници Београда и Приштине потписали са САД.

Недимовић је подсетио да ни Вуку Јеремићу, али ни Борису Тадићу, Бошку Обрадовићу и Драгану Ђиласу није сметало како су, како је рекао, сметало када су у сопственој држави постављали прелазе попут Брњака на Косову да би га физички одвојили од централне Србије.

То је био њихов врхунац борбе за очување Косова, пре бих рекао предаје. Тадићу није понижење српског сељака, али и свих грађана када 2008. године потпишу слободну и несметану продају земље странцима, али му је зато понижење врста столице којом је председник Америке дочекао председника Вучића у Овалној соби Беле куће. Чак ни ту столицу он неће моћи да види ни у туристичким турама. Можда хоће ходнике Беле куће, али и то тек кад прође корона вирус због ограничења посета свима који тамо нису због посла, већ због разгледања у доколици, рекао је Недимовић.

Недимовић је додао да је овај напад опозиције још једна потврда да је све о чему су бринули "лажна круна на глави коју су пуни сујете носили као паунови, без трунке бриге и одговорности према својој земљи. Срамота и нек им је на част".

 

 

 

Извор: Ало