Вести

Недимовић: Споразум за нашу децу

Члан председништва СНС, Бранислав Недимовић, рекао је да споразум са САД представља светлу будућност за Србију.

''Потписивањем економског споразума са Сједињеним Америчким Државама Србија је, на челу са председником Вучићем остварила незапамћен и незабележен успех у својој историји. Споразум вредан преко десет милијарди долара је коначна прекретница за будућност наше државе и наше деце. Његовим потписивањем Вучић је проблем претворио у решење. Успео је у тзв. надокнади времена да, уместо захтева да признамо Косово, дође до инвестиција за Србе које се мере милијардама долара'',  рекао је Недимовић.

Недимовић наводи да је такав потез показатељ какав је неко мајстор посла којим се бави.

''Такав резултат праве само мајстори политичког ''петопарца'' какав је Вучић. Прихваћен је и његов предлог да се формира ''мини-шенген'' којим се у потпуности и без иједне баријере за наше људе и за српске пољопривреднике отвара тржиште на коме ће без икаквих препрека и дугих редова на прелазима моћи да продају своју робу'', објашњава Бранислав Недимовић и каже да је постигнута пуна заштита имовине Српске православне цркве.

''Важна вест је и да ће сада доћи до формирања канцеларије чувене америчке Међународне развојне финансијске корпорације у Србији, чиме ће Америка дати одлучујући сигнал односно зелено светло за америчке компаније да коначну крену у снажно инвестирање у нашој земљи. Посебно бих нагласио да је такође постигнут један од најважнијих циљева српског народа, а то је пуна заштита имовине Српске православне цркве'', закључује Недимовић.

 

Извор: Ало