Вести

Обрадовић и Томић: Нећемо дозволити да се Србија врати уназад

Какве смене се очекују у редовима Српске напредне странке, о каквим променама је реч, говорили су народни посланици и чланови Главног одбора Српске напредне странке Јелена Обрадовић и Зоран Томић.

"Наша странка је најбројнија у региону. Странка Александра Вучића се бави својим члановима за разлику од других. Пружили су младим људима шансу. Доказ смо да се подмлађујемо, и с обзиром да имамо највећи легитимитет, имамо и највећу одговорност. Не постоји опасност од раскола у странци. Грађани на делу могу да виде наше резултате које смо обећали у кампањи. Чули сте и од Ангеле Меркел како Александар Вучић стоји иза својих речи. Данас је држава Србија смањила незапосленост. Данас је Србија јака економска земља", рекла је Јелена Обрадовић.

Када је реч о поделама у странци, Јелена је рекла:

"Желимо нови план, нови програм. Многи чланови су дуго у странци, тако да је могуће да су се уморили. Код нас се не ради о расколу. Само хоћемо да радимо још боље, а то не значи да неке људе склањамо".

"Наша странка се базира на чланству. Управо су чланови ти који ће дати суд о онима који су изабрани за функције. Препознаће се ко је одговоран, а ко ради за свој џеп. Млади су захвални председнику Вучићу који им је дао шансу. Ја долазим из Крушевца и млади су много урадили. Наш задатак је да не дозволимо да се Србија врати уназад. Ми на најбољи начин бранимо интересе странке. Председник Вучић је изградио свој углед у свету. Европска Унија је наш највећи економски партнер", рекао је Зоран Томић.

Зоран је још говорио:

"Јасно се види резултат рада свих функционера који су добили поверење, видеће се ко је марљиво радио, а ко не. Председник је неко ко воли да се консултује и да прихвати сугестије".

 

 

Извор: ТВ Хепи