Вести

Орлић: Наш успех на изборима је превише велик за укус опозиције

Наставља се дијалог власти и дела опозиције који није желео посредовање Европске уније, на њиховом састанку учествоваће и председник Републике Србије Александар Вучић.

Члан Председништва Српске напредне странке и потпредседник Народне скупштине др Владимир Орлић рекао је, да испада да је највећи проблем опозиције то што је наш успех на изборима превише велик за њихов укус. То се видело и на изборима који су сада одржани у Мионици и Неготину.

"Ако је то њихова највећа замерка на наш рачун онда то значи да смо нешто добро урадили, а оно што је нама у Српској напредној странци најважније то је број гласова, да ли је та подршка онако убедљива као што је била, или је кренула у супротном смеру, што би био знак да треба нешто да поправимо. Посебно смо поносни на чињеницу што су ови последњи локални избори показали да је број гласова за нашу изборну листу већи него што је био, што значи да смо добар посао обавили", рекао је Орлић.

"Када је бивши режим био на власти, овај тајкунско-мафијашки део, да ли је некада у то време било могуће да овако седе и равноправно разговарају људи који представљају већину, мада они никад нису имали овакву врсту убедљиве већине какву има данас изборна листа коју предводи Александар Вучић, и људи коју су ван парламентарна политичка структура, ја мислим да то апсолутно није било могуће", рекао је Орлић.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Прва