Вести

Орлић: Власт јесте слушала препоруке стручњака и лекара

Члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић истакао је да власт јесте слушала препоруке стручњака и лекара, и да то цела Србија зна.

Орлић је навео да се са Социјалистичком партијом Србије разговара о томе да ли ће изаћи на заједничкој или на одвојеним листама.

Оцењујући епидемиолошку ситуацију, Орлић је истакао да власт јесте слушала препоруке стручњака и лекара, и да то цела Србија зна.

"Видите колико је ово било страховито неодговорно. Чули сте сада управо поруку - треба да се иде људима на врата, да им се иде под прозоре, само треба да се иде Александру Вучићу. То је била та порука", оценио је Орлић.

Разумео би, напомиње, замерку да држава није обезбедила вакцину, али, како указује, држава је вакцину обезбедила свима.

Оцењујући рад Владе, Орлић је навео да је плата некада била 330 евра, а да је у овом тренутку преко 560, и да се иде ка 600 евра.

Коментаришући најаву потписивања споразума о изборним условима са делом опозиције без европских посредника, Орлић је, што се тиче наступа Српске напредне странке и СПС-а на заједничкој или одвојеним листама на парламентарним изборима, рекао да се о томе разговара.

"О томе је говорио и председник Вучић. Ми никада нисмо имали проблеме са тим да успешну политику водимо тако да у њој може да учествује, подржи и да свој допринос свако ко то жели", истакао је Орлић.

 

 

Извор: РТС 1