Вести

Петровић : Не бавимо се другима, знамо решења за Врбас

ВРБАС -Шеф изборног штаба СНС у Врбасу Лука Петровић изјавио је данас да се та странка не бави коалицијама других странака и додао да напредњаци знају који су највећи проблеми у том граду и имају планове како да их реше.

"Српска напредна странка не бави се коалицијама других странка, претпостављамо да су се удружили, ДС и УРС, да би сами формирали власт, јер су демократе на прошлим изборима (2009.) освојиле око 36 одсто гласова. Видећемо да ли ће им то поћи за руком и овог пута, и како ће грађани оценити њихов рад", рекао је Петровић Тањугу. 

Петровић је навео да они у СНС немају времена "да тумаче тако маргиналне ствари", да вредно раде широм Србије да створе боље услове за живот свим грађанима, тако и онима у Врбасу.

"Знамо који су највећи проблеми у овом граду, и имамо озбиљне планове како да их решимо, желимо да упослимо Врбас, отворимо нова радна места, да грађани Врбаса коначно почну да живе боље. Грађани широм Србије до сада су више пута показали да највише верују Александру Вучићу и Српској напредној странци - избори у Врбасу, уверен сам, то ће поново показати" рекао је Петровић.

Локални избори у Врбасу су заказани за 13. октобар.