Вести

Представљена Ер Србија


Председник Српске напредне странке и први потпредседник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас, на званичном представљању јавности првог авиона националне авиокомпаније, да је циљ да "Ер Србија" буде најјача, најбоља и најзначајнија авио-компанија у региону. 
 
Вучић је, на промоцији ербаса А319 у бојама "Ер Србије", приметио да је ово можда мали корак за ту компанију, али велики за државу Србију, имајући у виду да смо, како је рекао, "успели да променимо однос понашања и начин размишљања како се улаже државни новац". 
 
Он је поручио да новац више неће служити за "бацање у бунар", већ за инвестиције и улагања у компаније, које ће се борити за позицију најбољих на тржишту и да буду профитабилне. 
 
Он је рекао да ће "Ер Србија" бити понос сваког грађанина земље и да ће се по први пут показати да и у државној својини може да се направи предузеће са успешним и модерним менаџментом. 
 
Вучић је рекао да је уверен да ће грађани Србије и сви који буду користили услуге "Ер Србије" за њу имати само речи хвале. 
 
Он је додао да ово показује да Србија може да буде модерна земља и да уме да учествује и развија и послове као што је стварање авио-компанија. 
 
Вучић је рекао да очекује да ће "Ер Србија" за годину дана постати профитабилна компанија која ће држави плаћати порезе и доприносе и закључио да је то нова политика да се стварају успешна предузећа на корист грађана.
 
Вицепремијер је замолио руководство Србије да се у авиону служи српска храна, добро српско вино и додао да Србија има своје одличне производе, на које нико ко буде користио услуге "Ер Србија" неће имати примедбе.
 
Извор - Танјуг