Вести

Стефановић: Цела Србија да осуди нападе на Вучићеву породицу

Потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић позвао је "целу Србију" да гласно осуди нападе на породицу председника државе, у којима се, како је навео, "удара чак и на оно најважније у животу сваког човека - децу".

"Насловна страна дневног листа ''Данас'', којом се опозиција и разноразне интересне групе обрачунавају са сином председника Александра Вучића - дакле не са председником, већ његовим дететом - брука је и срамота којој од јутрос сведочи цела Србија. Цртање мете на леђима једног детета бруталним лажима, у којима се уважавају чак и изјаве осуђеника и износе перфидне и бесрамне конструкције, нови су ниво нискости који су Ђиласови медији увели у нашу земљу", наводи Стефановић.

Стефановић је оценио да "немоћ, неспособност и очај Ђиласа и разних интересних скупина што не могу да победе Александра Вучића на изборима и сломе јаку Србију на челу са њим више се не дају сакрити", због чега им он поручује да "Вучића свакако неће сломити, а о себи су већ својим поступцима народу довољно рекли".

"До када ће пристојна Србија да ћути на креирање атмосфере у јавности у којој је све дозвољено, па се са ударања нечасним средствима на политичке противнике и њихове породице, сада прешло и на децу?" пита Стефановић.

Демократска странка је пре пар дан изнела тврдње да су "млади Вучић и његови анонимни другови" поклонили Драгану Васиљковићу, новац и кућу када је изашао из затвора у Хрватској, а новинарка листа "Данас" (који данас на насловној страни најављује текст на ову тему уз фотографију председниковог сина) Сафета Бишевац је за Н1 изјавила да би пореска управа требало да "прочешља" финасије сина председника Србије.

 

 

 

Извор: Танјуг