Вести

Весић: Ови избори су важни за будућност Србије

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић рекао је да избори 2. јуна важни за будућност Србије, нису избори само за локал, то су избори на којима се одлучује у ком ће правцу Србија наставити да се развија.

"Избори за изградњу путева, аеродрома, за изградњу брзих пруга, те изборе су Српска напредна странка и Александар Вучић одавно већ добили, јер чак и наши политички противници кажу да једино Александар Вучић и Српска напредна странка могу да наставе изградњу и могу да граде Србију, да доводе стране инвестиције, да отворе фабрике. Ово су избори на којима се не разговара о томе, јер јасно је ко једини то може да уради", рекао је министар Весић гостујући у "Јутру са душом" код Јоване Јеремић.

Како је додао, ово су избори на којима ће се одлучивати у ком правцу ће се развијати Србија у народном периоду, јер они који су против нас неће пропустити прилику да, уколико неким чудом добију већину на тим изборима, да траже да се понове избори за парламент и да траже поновне изборе за председника, јер њихова политика се буквално своди на то.

"Хајде да на било који начин, било којим поводом, они се дочепају својих фотеља. Управо на тону тога имате лажи које се пласирају у вези са Новим Садом и Нишом, као два највеће града после Београда у којима се одржавају избори. Имате групу опозиционих странака који су се ујединиле. Они не бојкотују изборе у Нишу и Новом Саду, они бојкотују изборе само у Београду. То је такође парадокс. Они говоре о томе како се не улаже ништа у та два града, што је потпуна лаж, нетачно. И то најбоље знају грађанке и грађани који живе у тим градовима", истакао је министар Весић.

Нагласио је да је 10 нових фабрика отворено у Нишу и најавио изградњу железнице о којој се прича низ година.

 

 

 Извор: ТВ Пинк