Вести

Весић: Радници комуналних предузећа аплаузом подржали лекаре и сестре

Са београдског трга Славија вечерас око 19.30 заорио се аплауз представника градских комуналних предузећа, који су ту дошли својим радним машинама, у знак подршке лекарима и медицинским сестрама у борби против вируса корона.

Заменик градоначелника Горан Весић рекао је да се више од 1.000 радника београдских комуналних предузећа налази свакодневно на улицама, а да су на овај начин желели да искажу своју подршку здравственим радницима који се боре за животе људи.

"Из свих предузећа дошао је по један камион, ту су и Зеленило, Топлане, Чистоћа, Водовод и канализација, Београд-пут, Паркинг сервис, Комунална милиција... и сви заједно смо желели да пола сата пре него што грађани Београда и Србије, као и сваки дан, дају подршку лекарима и сестрама, на свега 400 метара од Инфективне клинике где се води највећа борба, то урадимо и ми", рекао је Весић.

Овим аплаузом подршке лекарима и сестрама, радници су показали да су и они наши хероји, и да они раде да би Београд функционисао, да би лекари могли да се боре за животе људи.

"Ово је знак подршке наших запослених онима који се боре да би победили епидемију корона вируса - хвала им у име свих радника комуналних предузећа”, рекао је Весић.

 

 

 

Извор: Танјуг