Вести

Вучевић: Грађани видели мршав резултат Новаковића

Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада брутално је одговорио на оптужбе потпредседника Народне партије Боре Новаковића, истичући да оптужују они коју су направили споразуме на прелазима Брњак и Јариње.

"Онај који је потписао да се тамо стави оно што Албанци зову гранични прелаз у време кад се зна ко је био министар спољних послова, у чије време је је донета срамна одлука пред Међународним судом правде и онај ко је био у кабинету председника Републике када су Албанци прогласили такозвану независност Косова", навео је Вучевић.

Вучевић је прецизирао да "говори о професору марсизма, човеку који је стручњак за све".

"Нека скупља какву год петицију хоће, то је његово демократско право. Нека по петстоти пут понови Слоба Снајпер, Звонко Веселиновић, Горан Ковачевић, Боске и не знам кога све не, немам проблем да изговорим сва та имена. И то је њима најлакше. Они ће све време причати само то! Знате како они то раде, седну у неку кафану, попију три пића и онда се окураже и онда кажу ми ћемо то да поновимо по сто пута и неко ће у то сигурно поверовати. Причају да је изнад мене Андреј Вучић и да смо ми нека хоботница, а он ће се храбро супротставити томе. Пошто се он супроставио Булевару Европе када нам је украо 460 милиона динара. Видим колико цени Новосађане, да их је на Твитеру означио малим словима. Професор марксизма није научио да се Н пише великим словом па чак и на Твитеру. Још ми је смешније ово када ми каже да поднесем оставку. То ми је најгоре, ајде ти поднеси оставку да би ја био градоначелник. Ко нека деца, па онда одма мене изгласајте за градоначелника без гласања. Па што није изашао на изборе, што није изашао за изборе за месне заједнице! Не него прво поднесите ви оставку па ћемо онда ми да победимо, а ви ћете да нам препустите власт. И немојте да градите вртиће, ни четврти мост, ни фабрику Континентал, немојте да завршите музичку балетску школу", рекао је Вучевић.

Вучевић је подсетио да су нажалост грађани видели како је то када је на власти професор марксизма.

"Изаберите мене за градоначелника, да видите ви како се то ради! Па, видели смо како си радио, за град прилично лоше. Мршав ти је резултат, али биће избори. Имају озбиљне изборе пред собом и моћи ће да покажу колико њихова странка вреди у Новом Саду и цела та скупина и сигурно да ће се за то добро припремити. Оно што је невероватно, и то је промакло и мојим колегама из СНС а кључна је ствар. Сад нису спорни изборни услови, и онај разлог који сте споменули пре годину дана када сте бојкотовали изборе у Новом Саду, то сада није спорно и сада су сви услови добри. Сада можете да учествујете на изборима. Шта се променило, јел можете да нам објасните?", упитао је Вучевић.

Вучевић је истакао да зна да су обојица видели последње истраживање за Нови Сад, које је радила реномирана агенција.

"Иако ни он, ни ја немамо много косе, он би се много чупао за косу да је има, када је видео резултате. Он је на Твитеру, и то је ок, јер он има много више времена од мене. Ја морам да радим. Од јутрос сам имао четири састанка, па сам дошао у Каћ, па ми долази амбассадор Француске и чекају ме озбиљне теме. Имао сам и састанак са правницима око великог броја судских спорова. Не могу да твитујем 500 пута на дан – "чик, поднеси оставку" – "чик, нећу поднети"! И шта сад? И кад бих се повукао, ми бисмо изабрали градоначелника из наших редова. Нешто не видимо њега у тој конкуренцији. Може да се кандидује у некој месној заједници. Људи се не кандидују нигде и још кажу "поднесите оставку да ми владамо"! Биће интересантно да видимо колику подршку уживају у Новом Саду", закључио је Вучевић.

 

 

 

Извор: Ало