Вести

Вучевић: Нови Сад не заслужује да се руши због нечије болесне мржње

Свега недељу дана након што су демолиране просторије Српске напредне странке у Новом Саду, опозициона машинерија организовала је и напад на просторије ове странке у Змајеву у раним јутарњим часовима.

Поводом срамотних сцена које су задесиле Нови Сад, да иронија буде још већа уочи 2022. године када овај град постаје Европска престоница културе, огласио се и градоначелник Новог Сада и члан Председништва Српске напредне странке Милош Вучевић.

"Нажалост, потврђује се оно на шта смо упозоравали – да ће се на улице прелити мржња и позиви на насиље и најстрашнија кривична дела, све што промовишу Ђилас, Јеремић, Видојковић и њима сличне перјанице политике фашизма. Кампања мржње којом се последњих месеци буквално "пујда" јавност и вребају појединци да крену у обрачун каменицама, палицама и песницама, оставила је трагове крви на разбијеним просторијама Српске напредне странке. Апелујем на грађане да се уздрже од сваког вида насиља.

Вучевић је поручио да Нови Сад не заслужује да се руши, ломи и уништава због нечије болесне мржње и немогућности да се легалним путем дође на власт и да грађани треба да знају да ниједан насилник не сме и неће бити изнад закона, без обзира на то како се зове и презива.

 

 

 

Извор: Ало