Вести

Вучевић: Покушавају да оборе рекорд у пласирању лажи о Вучићу

Милош Вучевић, члан Председништва Српске напредне странке и градоначелник Новог Сада, рекао је да је ово "још једна у низу идиотских измишљотина".

"Њоме се само потврђује потпуна опседнутост и исфрустрираност због успеха које ниже наш председник Вучић. Ваљда покушавају да оборе национални рекорд у пласирању лажи и "пуњењу" медија о Вучићу и Србији, а сетите се да су само у једном дану имали чак 122 вести о Александру Вучићу", подсетио је Вучевић и додао:

"Дакле, све што имам да додам јесте да је реч о потпуној небулози да је Вучић икога тукао у Хрватској 1991. године. Могли су бар мало интелигентније да слажу. Александар Вучић је у то време био студент, и то један од најбољих. Није се бавио политиком. На срећу свих нас, касније је кренуо тим путем и ми сви заједно с њим, и цела Србија, која данас има чиме да се похвали и коју сви хвале због успеха на економском и дипломатском плану, за разлику од оних који нон-стоп пласирају бесмислене лажи уз помоћ домаћих тајкуна и њихових медија. Њих нико не да не хвали, већ и не спомиње.

 

 

 

Извор: Курир