Вести

Вучевић: Прљавом кампањом Ђилас неће зауставити Вучића

Градоначелник Новог Сада и потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Милош Вучевић оценио је да лидер ССП Драган Ђилас пошто су откривени токови његових украдених милиона нема шта друго да учини сем да лаже и прети и своје медије користи за најпрљавију кампању против председника Александра Вучића и чланова његове породице.

Вучевић је навео и да нема намеру да понавља прљавштине којима је јуче Ђилас, како каже, покушавао да затрује део јавног простора, јер у то могу да верују само њему слични, а њих је "шака јада".

"Неостварени, али незаборављени. Јер памтиће Србија колико су јој јада нанели док су као део жуте банде харачили од врата до врата. Неће Србија заборавити бахате тајкуне, лопове, прелетаче и прелетачице, јер коштали су је много и новца и изгубљених година. А мафију, батинаше и криминалце треба тражити у њиховим редовима. То је њима природно окружење и добро друштво, и једини језик који разумеју", указао је Вучевић.

Према његовим речима, напади, притисци, претње, све то што стално и синхронизовано раде "рестлови бившег режима", њихови тајкуни, али и страни центри моћи, само је доказ да је политика коју води председник Вучић у најбољем интересу за грађане Србије.

"Нити ће они нашег председника ослабити, нити ће га натерати да устукне од принципијелне борбе за будућност Србије, нити ће омекшати његов став о Kосову и Метохији", поручио је Вучевић истичући да је сваки тај њихов покушај доказ да је председник ударио у осиње гнездо и када је најавио бескрупулозну борбу против мафије и криминала, разоткривање сумњивих трагова новца и вишегодишње пљачке државе коју је спроводио бивши режим. "Многи су се због тога престравили. И зато цртају мету на челу председника и његовог сина Данила", истакао је Вучевић.

Вучевић поручује и да они неће зауставити председника Вучића у његовој борби за Србију.

"И док тај политички шљам који прети крвљу и улицом ни на изборе не сме да изађе, наш Данило Вучић може да иде уздигнуте главе", поручио је Вучевић.

 

 

 

Извор: Танјуг