Вести

Вучевић: Вучић је све уложио у будућност Србије

Александар Вучић је све уложио у будућност Србије - идеје, памет, храброст, целог себе, рекао је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Милош Вучевић.

Показао је да ако нешто заиста желите, ако имате храбрости да у то све уложите, да онда сваки циљ може бити достижан. А његов циљ је богатија и поштованија Србија, држава сретних грађана, поносна и уважавана у свим центрима моћи.

За то је наш председник Вучић спреман да поднесе сваку жртву, па и оне најгоре, најсрамније и најбруталније лажи, претње, сплетке којима су изложени његови најмилији, чланови његове породице, мајка, деца, брат Андреј.

Већина људи не може ни да замисли колико храбрости поседује наш председник Александар Вучић. И он такав никада неће одустати од борбе за Србију. За њега нема назад.

То назад је резервисано за оне који су се извињавали, махали белом заставом, потписивали разне пактове, за оне који су крали од народа и разарали Србију.

Тај олош ће увек бити иза нас, и то неће променити отровни језици њихових плаћеничких медија, удворица, кртица, тајкуна, шпијуна и читаве мреже исплетене са циљем да се дестабилизује Србија и насилно дође на власт.

Џаба им све. Ми идемо напред, још брже, и у још бољу Србију! Јер нас води најбољи!

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА